Kerkapp Scipio

Deze maand is er door de Protestantse Gemeente Groningen een app gelanceerd. Als uw e-mailadres bekend is bij het kerkelijk bureau heeft u hier al een e-mail over ontvangen. Is dat niet het geval en u wilt de app wel downloaden op uw telefoon, dan kunt mailen naar info@protestantsegemeentegroningen.nl. Vermeld daarbij uw naam, postcode en huisnummer. Vervolgens krijgt u een link toegestuurd om de app gratis te downloaden.

Op de app kunt u (wijk)nieuwsberichten lezen, eenvoudig digitaal doneren aan de wekelijkse collecte en uw toezegging voor Actie Kerkbalans 2017 regelen. Op termijn zal de app worden uitgebreid met functies als berichten uit Kerk in Stad, wijzigingen doorgeven voor het ledenbestand, kerkdiensten (terug)luisteren. Daarnaast wordt er gewerkt aan een koppeling tussen de website van de wijkgemeente en de app.