Stichting Martinikerk Groningen

De Stichting Martinikerk Groningen beheert, onderhoudt en exploiteert de Martinikerk.

Op zondag vinden vier kerkdiensten plaats. Daarnaast zijn het schip, het koor, de kapel, de librije en de Frederici-kamer het hele jaar door te huur voor allerlei doeleinden: congres, vergadering, diploma-uitreiking, huwelijkssluiting, receptie, diner etc. De Martinikerk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Groningen. Bij een evenement zijn diverse vormen van catering mogelijk.

De stichting organiseert dankzij de inzet van vrijwilligers toeristisch bezoek en rondleidingen: van Pasen tot en met 11 november is uw bezoek mogelijk elke zaterdag van 12.00-17.00 uur. Daarnaast is de kerk in de zomermaanden -dat wil zeggen, juni, juli, augustus tot en met de tweede zaterdag in september (Open Monumentendag)- open op dinsdag tot en met zaterdag van 12.00-17.00 uur. Iedere dag dat de kerk is opengesteld vindt om 13.30 uur een gegidste rondleiding plaats. U kunt informatie inwinnen over huur van en (groeps)bezoek aan de kerk bij het secretariaat van de stichting.

Zie voor meer informatie: www.martinikerk.nl