Aanmelden kerkdiensten

Sinds enige tijd is het weer beperkt mogelijk om kerkdiensten bij te wonen. Als u een dienst wilt bijwonen, dan geeft u zich op, en u ontvangt vanzelf een uitnodiging of we laten u weten dat er geen plek meer is.

Het is vanaf zondag 27 juni niet meer nodig u vooraf op te geven wanneer u een middag- of avonddienst wilt bezoeken. Voor de ochtenddiensten vragen we u dit voorlopig nog wel te doen.

Voor de Psalmenvespers vragen we u wel om uzelf vooraf aan te melden. Heeft u zich in het verleden weleens voor een middag- of avonddienst aangemeld, dan kunt u zich aanmelden via de beheerknop die u toentertijd in een mail ontvangen hebt. Of u vraagt deze opnieuw aan via Vraag deze opnieuw aan

Hoe werkt het?

1. De eerste keer
    Als u zich nog niet eerder heeft aangemeld, kunt u via de knoppen op onze website uzelf aanmelden voor een kerkdienst. Vervolgens ontvangt u daarvan bevestiging in uw mail. In deze mail staat ook een beheerknop (zie afbeelding hieronder). Bewaar deze goed: voeg deze bijvoorbeeld toe aan uw favorieten of bladwijzers.
  2. De volgende keren
    Elke volgende keer dat u zich wilt aanmelden voor een kerkdienst, klikt u op de beheerknop voor dat type dienst, die u bij de eerste keer aanmelden hebt ontvangen.

Let op: bovenstaande geldt onafhankelijk voor ochtenddiensten en middag-/avonddiensten. Voor beide soorten diensten dient u zich dus de eerste keer via de knoppen op de website op te geven. Heeft u zich voor beide typen diensten een keer aangemeld, dan heeft u dus twee mailtjes met elk een eigen beheerknop voor toekomstige aanmeldingen.

De bevestigingsmail die u na de eerste keer inschrijven ontvangt om uw (toekomstige) inschrijvingen te beheren

Tips

• Beheerlink kwijt? Geen probleem: ga via de knoppen op de website opnieuw naar de aanmeldpagina en klik in het gele vlak op ‘Beheerlink kwijt? Vraag deze opnieuw aan’ en volg de instructies.
  • Twijfelt u of u zich al heeft opgegeven of dat de opgave goed is gegaan? Gebruik dan ook uw beheerlink, dan ziet u vanzelf of u al een vinkje heeft gezet achter de betreffende kerkdienst.
  • Nog geen mail ontvangen dat u bij de dienst aanwezig kunt zijn? U kunt ook via uw beheerlink controleren of u bent uitgenodigd. Ziet u daar dat u uitgenodigd bent of dat er geen plek meer was, maar hebt u geen mail ontvangen daarover? Dan graag contact opnemen met website@wijkgemeente-martinikerk.nl
  • 48 uur voor aanvang van de dienst wordt de eerste selectie gemaakt en de uitnodigingen verstuurd, tenzij anders aangegeven. Mochten er vervolgens afmeldingen zijn, dan kan het zijn dat u korter dan 48 uur van tevoren alsnog een uitnodiging ontvangt.
  • Kinderen t/m 12 jaar hoeven niet aangemeld te worden.

Voor vragen of suggesties over het aanmelden kunt u contact opnemen met scriba@wijkgemeente-martinikerk.nl. Bij technische problemen mag u ook direct contact opnemen met website@wijkgemeente-martinikerk.nl

We verzoeken u voor aanmelding kennis te  nemen van het protocol voor het bezoeken van kerkdiensten in coronatijd.