Aanmelden kerkdiensten

Sinds enige tijd is het weer beperkt mogelijk om kerkdiensten bij te wonen. We gebruiken hiervoor een nieuw inschrijfsysteem, dat als groot voordeel heeft dat er, op basis van eerdere bezoeken, een eerlijke selectie wordt gemaakt uit de aanmeldingen.

U hoeft daarom alleen nog te bedenken óf u een specifieke kerkdienst zou willen bezoeken. Zo ja, dan geeft u zich op, en als u welkom bent ontvangt u vanzelf bericht. Bent u niet geselecteerd, dan ontvangt u geen bericht.

Hoe werkt het?

1. De eerste keer
    Als u zich nog niet eerder heeft aangemeld, kunt u via de knoppen op onze website uzelf aanmelden voor een kerkdienst. Vervolgens ontvangt u daarvan bevestiging in uw mail. In deze mail staat ook een beheerknop (zie afbeelding hieronder). Bewaar deze goed: voeg deze bijvoorbeeld toe aan uw favorieten of bladwijzers.
  2. De volgende keren
    Elke volgende keer dat u zich wilt aanmelden voor een kerkdienst, klikt u op de beheerknop voor dat type dienst, die u bij de eerste keer aanmelden hebt ontvangen.

Let op: bovenstaande geldt onafhankelijk voor ochtenddiensten en middag-/avonddiensten. Voor beide soorten diensten dient u zich dus de eerste keer via de knoppen op de website op te geven. Heeft u zich voor beide typen diensten een keer aangemeld, dan heeft u dus twee mailtjes met elk een eigen beheerknop voor toekomstige aanmeldingen.

De bevestigingsmail die u na de eerste keer inschrijven ontvangt om uw (toekomstige) inschrijvingen te beheren

Tips

• Beheerlink kwijt? Geen probleem: ga via de knoppen op de website opnieuw naar de aanmeldpagina en klik in het gele vlak op ‘Beheerlink kwijt? Vraag deze opnieuw aan’ en volg de instructies.
  • Twijfelt u of u zich al heeft opgegeven of dat de opgave goed is gegaan? Gebruik dan ook uw beheerlink, dan ziet u vanzelf of u al een vinkje heeft gezet achter de betreffende kerkdienst.
  • Nog geen mail ontvangen dat u bij de dienst aanwezig kunt zijn? Ook dan kunt u via uw beheerlink controleren of u bent uitgenodigd. Ziet u daar dat u uitgenodigd bent, maar hebt u geen mail ontvangen daarover? Dan graag contact opnemen met website@wijkgemeente-martinikerk.nl
  • 48 uur voor aanvang van de dienst wordt de eerste selectie gemaakt en de uitnodigingen verstuurd. Mochten er vervolgens afmeldingen zijn, dan kan het zijn dat u korter dan 48 uur van tevoren alsnog een uitnodiging ontvangt.
  • Kinderen t/m 12 jaar hoeven niet aangemeld te worden.

Voor vragen of suggesties over het aanmelden kunt u contact opnemen met werkgroepcorona@wijkgemeente-martinikerk.nl. Bij technische problemen mag u ook direct contact opnemen met website@wijkgemeente-martinikerk.nl

We verzoeken u voor aanmelding kennis te  nemen van het protocol voor het bezoeken van kerkdiensten in coronatijd. Kinderen t/m 12 jaar hoeven niet meegeteld te worden in de opgaven.